Tilbage til listen

Lokation

  • Statsautoriseret revisionspartsselskab

  • Usserød Kongevej 157
  • 2970 Hørsholm

Kontaktinformationer

Firmaets revisorer

Michel Hansen, Hans Duschek, Bent Kofoed, Jacob Hjort Petersen, Jeppe Møller Hansen, Christian Dohn ​ English spoken - Deutsch wird gesprochen - On parle francais

HISTORIE OG PROFIL

Kreston CM - statsautoriserede revisorer omfatter 15 medarbejdere på kontoret på Usserød Kongevej og fra vores kontor i København er vi yderligere 20 medarbejdere. De to kontorer er en del af KRESTON CM, statsautoriseret revisionsinteressentskab, som er medlem af Kreston Danmark.

Revisionsfirmaet blev stiftet i 1945 af Chr. Mortensen. Siden stiftelsen er vi vokset støt og roligt.


ERHVERVSSERVICE

Fra 1. januar år 2000 er firmaet godkendt som erhvervsservice leverandør. Vi har etableret en afdeling, som til konkurrencedygtige priser vil kunne løse opgaver, som f.eks. bogføring, lønindberetning, betalingsformidling og virksomhedsetablering. Som godkendt erhvervsservice leverandør vil vore kunder kunne opnå tilskud til etablering af edb-løsninger i forbindelse med erhvervsservice.

 

KUNDER

Vores kundemålgruppe er selskaber inden for produktion, handel og service, personligt drevne virksomheder, fonde og foreninger. Vi har særlig ekspertise på områderne grafiske virksomheder, rederier, hotel- og restaurationsbranchen, gartnerier og kraftvarmeværker. Vi har tilknyttede konsulenter inden for områderne skat, edb og management.