Tilbage til listen

Lokation

  • Statsautoriseret revisionspartsselskab

  • Vester Voldgade 107
  • 1552 København V

Kontaktinformationer

Firmaets revisorer

Torben Madsen, Hans Jørgen Oxenbøll

TT REVISION

TT Revision er et statsautoriseret revisionsfirma, der har til målsætning at tilbyde kvalitative ydelser til fornuftige og konkurrencedygtige priser.
Vi ser os selv som et lokalt alternativ til de store landsdækkende revisionsfirmaer.


TRADITIONER OG MODERNE EKSPERTISE.

TT Revision er en moderne revisionsvirksomhed, som stiller store krav til kvaliteten i de ydelser, vi tilbyder. Vi udfører vort arbejde med høj grad af personligt engagement og med fokus på en forståelse for kundernes virksomhed.

Vi ved, at kvalitet er en forudsætning for at drive en moderne revisionsvirksomhed, og en væsentlig forudsætning for at levere ydelser med kvalitet er, at vi har veluddannede og erfarne medarbejdere. Alle vore medarbejdere deltager derfor løbende i videreuddannelse, bl.a. via vor tilknytning til Kreston Danmark.

Vi har til huse i Vester Voldgade 107 i Københavns centrum, nær Rådhuset, Glyptoteket, Nationalmuseet og Christiansborg.

”SERVICE, KVALITET OG EFFEKTIVITET”.

Det er med disse ord, vi vil beskrive os selv. Det er vort mål, at vore kunder altid får den bedst mulige service og en hurtig og effektiv løsning af opgaverne. Vi tror på, at en tæt kontakt til den enkelte kunde, giver en bedre og mere individuel rådgivning, og dermed mere optimale løsninger.


Kvalitet

Vi har derfor som målsætning, at vore ydelser skal være af høj faglig kvalitet. Som statsautoriseret revisionsfirma er det naturligt, at kvaliteten af vort faglige arbejde altid skal være på højeste niveau.
For at kunne leve op til denne målsætning holder vi vor faglige viden á jour gennem løbende videreuddannelse. Kun på den måde kan vi leve op til vore kunders forventninger og krav.


Service

Vor service er meget højt prioriteret i det daglige arbejde. Vi har derfor konstant fokus på, at vi løser opgaverne til den aftalte tid. Vi bestræber os altid på at få afleveret tingene i god tid inden deadline.

Vi ved, at vore kunder ofte har spørgsmål og opgaver, som til tider skal løses ”her og nu”. Derfor er det yderligere en målsætning, at vore kunder nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Det har høj prioritet hos os, at vi melder hurtigt tilbage på henvendelser fra vores kunder, og at telefonbeskeder og mails besvares hurtigt.

Effektivitet

Vi arbejder hele tiden på at effektivisere vores arbejdsprocesser og arbejdsmetoder. Gennem effektivitet er vi i stand til at tilbyde vores ydelser til fornuftige og konkurrencedygtige priser.