Er du erfaren revisor med mod på mere selvstændighed?

Vi er 39 lokale revisionsfirmaer med en unik position til at gøre en forskel for ambitiøse SMV'er i Danmark. Ved at sætte selvstændighed højest har vi succes med langvarige kunderelationer og høj medarbejdertilfredshed. Har du mod på nye muligheder for selvstændighed, så fortsæt din karriere i et lokalt revisionsfirma.Se ledige stillinger i Kreston Danmark

I Kreston Danmark er vi et stærkt fagligt netværk med en fælles ambition om at forblive de foretrukne revisionspartnere for ambitiøse små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Vi tror på, at vores selvstændighed som revisionsfirma giver os mulighed for at være innovative og tilpasse os hurtigt til vores kunders udvikling. Med langvarige kunderelationer vil vi i Kreston Danmark fortsætte med at skabe resultater, som vil have en positiv indvirkning på både deres og vores egen fremtid. Lige nu søger flere af vores lokale partnere erfarne revisorer med mod på mere selvstændighed til at skabe værdi og udvikle vores kunders forretning ved at levere revision af højeste kvalitet.

Årsmøde i Kreston Danmark

Bliv en del af et stærkt fagligt netværk

I Kreston Danmark er vores medlemmers vidensniveau en høj prioritet. Vi afholder løbende kurser og events, hvor du som revisor får adgang til et stærk fagligt netværk og branchens bedste muligheder for individuel udvikling. Med vores akademi tilbydes revisorer med op til 8 års erfaring et unikt fælles læringsmiljø med fokus på at styrke kompetencerne inden for revision og rådgivning.

Vil du være en del af et stærkt fagligt netværk hos et lokalt og selvstændigt revisionsfirma, så tilmeld dig vores jobagent.

Kreston Danmark med internationale forbindelser

Verden bliver stadigt mere åben, og i et stærkt konkurrencepræget marked, er det en kvalitet for os at være en del af det internationale netværk af selvstændige revisionsvirksomheder i Kreston Global. Med kontakter i 110 lande kan vi sikre større kvalitet i den service, som vi tilbyder vores danske kunder, der har aktiviteter på internationale markeder. Samtidig kan vi tilbyde revisorer inden for Kreston Danmark mulighed for at tilegne sig international erfaring gennem udstationering hos vores partnere i hele verden.

Find et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

Danmarkskort
Kunde og revisor i dialog omkring regnskab

Fortsæt din karriere i et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

I Kreston Danmark har vi en unik position til at gøre en forskel, der hjælper ambitiøse SMV'er i Danmark med at nå deres mål. Vi har succes med langvarige kunderelationer og høj medarbejdertilfredshed, og lige nu søger vi i hele landet erfarne revisorer med mod på meget mere selvstændighed.