Medlem: Brun Blaa Statsaut. Revisionsanpartsselskab

Lokation

Vestermøllevej 15
7620 Lemvig

Kontaktinformationer

Telefon: +45 36 95 99 49
E-mail: info@brunblaa.dk
Hjemmeside: www.brunblaa.dk

Firmaets revisorer

Jesper Graakjær

Brun Blaa Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab har specialiseret sig i at være finansfunktion og administration for selvstændige og mindre virksomheder.

Vi er 100 % en online-virksomhed, hvor vi bruger digitale værktøjer til at give dig den bedste service. Den nære kontakt er nøglen til et godt samarbejde, og vi går højt op i at være tilgængelige, til stede og klare i vores kommunikation.

Brun Blaa bliver drevet af Jesper og Christine.

Christine har mere end 10 års erfaring med at skabe glade kunder. Hun startede karriereren som revisor hos et af Danmarks største revisionshuse i 2011 og blev selvstændig bogholder første gang i 2013. Hun elsker at hjælpe dygtige virksomheder med at tage hånd om lovgivning og krav, så de kan koncentrere sig om at skabe vækst.

Jesper er statsautoriseret revisor og har siden 2008 hjulpet danske virksomheder med at få orden i penalhuset – lige fra børsnoterede virksomheder til selvstændigt erhvervsdrivende. Hele vejen igennem har det været det gode samarbejde mellem virksomhed og revisor som har været drivkraften.