Medlem: M2 & CO.

Lokation

Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Købmagergade 67, 2. tv.
1150 København K

Kontaktinformationer

Telefon: +45 33 15 27 27
Fax: +45 33 15 47 04
E-mail: info@m2co.dk
Hjemmeside: www.m2co.dk

Firmaets revisorer

Torben Madsen og Jesper Madsen

M2 & CO.

M2 & CO. er et statsautoriseret revisionsfirma. Vi tror på at vi med vores engagerede indlevelse kan give den helt rette rådgivning. Vi er nærværende, engagerede og omfavner dine behov.

Vi er et stærkt alternativ til de store revisionsselskaber. Vores mål er at styrke den daglige faglige sparring, så vores kunder altid får den bedste rådgivning.

Fundament og byggesten

M2 & CO. drives af statsautoriseret revisor, Torben Madsen og Jesper Madsen samt administrationschef Charlotte Braas.

Firmaets historie går mere end 30 år tilbage fra det velrenommerede revisionsfirma Mebus & Christensen, der senere blev til TT Revision. I 2024 ændrede vi navn til M2 & CO., en virksomhed bygget på dybdegående erfaring og høj grad af faglighed.

Vores kontor er beliggende i hjertet af København med udsigt til Kultorvet.

Det skal være nemt at drive din forretning

Et nærværende og engageret revisionsfirma, som omfavner dine behov indenfor revision, skat & moms og økonomisk rådgivning. Vi udfører vores arbejde med høj grad af personligt engagement og faglighed med en stor forståelse af din virksomhed.

Et moderne revisionsfirma der er bygget på erfaring

Vores formål er, at det skal være nemt for dig at drive din forretning, og så skal du naturligvis have den helt rette rådgivning. Uanset om du har behov for hjælp til regnskaber, bogføring, køb og salg af virksomhed, finansiering eller andet, så kan vi hjælpe dig videre. Hos os, får du kvalitet og det har høj prioritet for os at vi altid overholder vores aftaler.

Uanset om du driver virksomhed, en ejer- eller andelsboligforening, en fond eller anden form for forening, vil vi gerne være din foretrukne rådgiver.