Medlem: RevisorGården

Lokation

Godkendte Revisorer A/S

Kalundborgvej 60
4300 Holbæk

Ringager 4A
2605 Brøndby

Kontaktinformationer

Telefon: +45 59 44 65 77
E-mail: info@rgh.dk
Hjemmeside: www.rgh.dk

Firmaets revisorer

Morten Wilhelmsen – morten@rgh.dk

Martin Skovholm – martin@rgh.dk

Lene Kildegaard – lene@rgh.dk

Lisbeth Wierling Schimmelmann – lisbeth@rgh.dk

Lidt om os

RevisorGården blev etableret i 1997 af 4 lokale revisorer, der alle har rødder i det lokale område omkring Holbæk og Odsherred. Derfor kan du sagtens risikere at møde en af os på gaden, i supermarkedet, på løbeturen, i foreningen eller i et af egnens erhvervsnetværk. Vi dyrker det lokale liv og ved hvad der sker i det lokale erhvervsliv. Det tror vi på er til din fordel.

Stærkt personligt engagement

Det personlige engagement er et træk, som går igen hos alle os i RevisorGården. Vi elsker at arbejde med revision, regnskab og rådgivning. Men vi sætter lige så stor pris på, at være involveret i din virksomheds drift, strategi og udvikling. Gennem et dedikeret personligt engagement kan vi medvirke til at styrke din virksomheds økonomi og værdi.

Værdifuldt branchekendskab

Vi har opbygget ekstra stærke kompetencer indenfor en række brancher. Hvis du arbejder indenfor en af disse brancher betyder det, at du er sikker på at få rådgivning, service og revision, som er udover det sædvanlige og målrettet mod lige præcis din virksomheds behov.

Fleksible pakkeløsninger

Det er dig der bestemmer hvilken løsning der er bedst for din virksomhed. Der er ingen grund til overdrive indsatsen. På den anden side kan det heller ikke betale sig at fravælge en bedre løsning, hvis det kan give dig et bedre udbytte. Vi kan begynde med at give din virksomhed et økonomisk serviceeftersyn. Efterfølgende kan vi sammensætte en pakkeløsning som passer til dine behov. Så ved du hvad du kan forvente dig af os og hvad det kræver af dig.