Tilbage til listen

Lokation

  • Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

  • Indiakaj 6, st
  • 2100 København Ø
  • Raffinaderivej 8
  • 2300 København S

Kontaktinformationer

Firmaets revisorer

Torben Madsen, Thøger Rude Andersen samt Ulrik Kock

TT REVISION

TT Revision er et statsautoriseret revisionsfirma, der har den målsætning at "vi gør det nemmere at drive virksomhed" og vil tilbyde kvalitative ydelser til konkurrencedygtige priser. Uanset om din "virksomhed" er et selskab, en personlig drevet virksomhed, boligforening, fond eller anden form for forening vil vi gerne være din foretrukne rådgiver.

Vi ser os selv som et lokalt alternativ til de store landsdækkende revisionsfirmaer. Vi er medlem af Kreston Danmark og Kreston International, et samarbejde mellem uafhængige statsautoriserede revisorer.​

TRADITIONER OG MODERNE EKSPERTISE.

TT Revision er en moderne revisionsvirksomhed, som stiller store krav til kvaliteten i de ydelser, vi tilbyder. Vi udfører vort arbejde med høj grad af personligt engagement og med fokus på en forståelse for kundernes virksomhed.

Vi ved, at kvalitet er en forudsætning for at drive en moderne revisionsvirksomhed, og en væsentlig forudsætning for at levere ydelser med kvalitet er, at vi har veluddannede og erfarne medarbejdere. Alle vore medarbejdere deltager derfor løbende i videreuddannelse, bl.a. via vor tilknytning til Kreston Danmark.

Vi har til huse på Indiakaj 6 på Østerbro, nær Kastellet, Den lille Havfrue og Langelinje.

TT Revision er et etableret statsautoriseret revisionsaktieselskab. Et professionelt revisionsfirma, der er bygget op om de to virksomheder, som statsautoriseret revisor Torben Madsen har været ejer af og den virksomhed, som registreret revisor Thøger Rude Andersen har været medejer af.

Fundamentet i TT Revision er således solidt opbygget af de klienter, som Thøger har været fast revisor for i Revisionsfirmaet Arne Bang samt det tidligere revisionsfirma Mebus & Mebus & Christensen, statsautoriseret revisionsinteressentskab.

I efteråret 2014 overtog TT Revision Birkhøj Revision på Amagerbrogade 253 og har dermed været med til at styrke TT Revisions position på Amager.

Et af målene med det nyetablerede revisionsfirma er at skabe et fremtidssikret kompetent alternativ til de store revisionsfirmaer. Vores mål er ligeledes at skabe en attraktiv arbejdsplads. Vi er i alt 23 engagerede medarbejdere.

Med TT Revision har vi styrket den daglige faglige sparring, som er en vigtig del af en revisors hverdag. Samtidig sikrer vi vores kunder den bedste rådgivning og tilbyder de mest optimale løsninger. Dette bl.a. fordi, at du hos os både kan få assistance fra statsautoriseret revisorer og en registreret revisor under samme tag efter behov.