Vi er Kreston Danmark

I Kreston Danmark tror vi på, at vores selvstændighed som revisionsfirmaer giver os de bedste muligheder for at være innovative og tilpasse os hurtigt til vores kunders udvikling. Vores vision er at forblive de foretrukne revisionspartnere for ambitiøse små og mellemstore virksomheder i Danmark og hjælpe dem med at nå deres mål for succes. Sammen med vores kunder vil vi fortsætte med at skabe resultater, som vil have en positiv indvirkning på både deres og vores fremtid.Se ledige stillinger i Kreston Danmark

Det hjælper vi vores kunder med

Revision og regnskab

Revision og regnskab

Regnskab handler om din virksomheds økonomiske situation. I Kreston Danmark får du en revisor, der er tæt på dig og din virksomhed og forstår jeres behov. Vi hjælper dig med årsregnskab, rapportering, perioderegnskab samt øvrige erklæringer. Og så tilbyder vi sparring om, hvilken revisorerklæring du bør vælge.

Skat, moms og afgifter

Skat, moms og afgifter

Der findes mange forskellige skattelove, som kan være komplicerede for enhver, der ikke arbejder med reglerne til dagligt. Det gør vi i Kreston Danmark. Med konkrete beregninger og kompetent skatterådgivning sikrer vi, at skattelovgivningen overholdes samtidig med, at du får den bedst mulige skatteoptimering.

Økonomistyring

Økonomistyring

Uanset om din virksomhed selv bogfører, eller om det er udarbejdet i samarbejde med os, så skal tallene altid være ajour og afstemt. Vi hjælper dig og din virksomhed med bogføring og budgettering, så du får et ajourført økonomisk overblik. Dermed er du bedre i stand til at kunne planlægge virksomhedens fremtidige strategi og drift.

Rådgivning der skaber værdi for vores kunder

Investering

Virksomheder som arbejder med investeringer, kan have gavn af ekstern investeringsrådgivning og sparring. I Kreston Danmark får du kompetent rådgivning, der hjælper dig videre med dit næste investeringsprojekt.

Finansiering

Finansiering er ikke kun et spørgsmål om at låne penge i banken og diverse rentesatser. Der findes mange finansieringsmuligheder. Vi hjælper dig, så finansieringen tilpasses netop din virksomheds behov.

Forretningsudvikling

Går du med planer om at foretage ændringer i din virksomhed, med henblik på at opnå konkurrencemæssige fordele og større indtjening? Vi hjælper dig med at udarbejde en fremtidssikret plan.

Generationsskifte og omstrukturering

Står din virksomhed overfor en omstrukturering eller et generationsskifte, så er der mange muligheder, men også svære og ofte personlige beslutninger, der skal træffes. Vi hjælper dig trygt igennem hele processen.

Kreston Danmark med internationale forbindelser

Verden bliver stadigt mere åben, og i et stærkt konkurrencepræget marked, er det en kvalitet for os at være en del af det internationale netværk af selvstændige revisionsvirksomheder i Kreston Global. Med kontakter i 110 lande kan vi sikre større kvalitet i den service, som vi tilbyder vores danske kunder, der har aktiviteter på internationale markeder. Samtidig kan vi tilbyde revisorer inden for Kreston Danmark mulighed for at tilegne sig international erfaring gennem udstationering hos vores partnere i hele verden.