Mød Anders Meldola Møller

Revisor i Kreston Danmark

Anders Meldola Møller

I mere end 25 år har jeg opbygget en dyb faglig indsigt inden for revision, primært igennem mit arbejde hos SKAT, men også som en del af en virksomhed og i revisionsfirmaer. Hos Aage Maagensen, et lokalt og selvstændigt revisionsfirma, er jeg en del af et kollegialt fællesskab, hvor vi deler viden og erfaringer på tværs af kunder. Denne dybtgående indsigt er en solid grundsten i mit samarbejde med lokale virksomheder.

“Det betyder noget for mig, at det går godt for de lokale virksomheder. For når det går godt for dem, så går det godt for Lolland-Falster.”

Kundesamarbejdet har fået en ekstra dimension

Ved at arbejde med lokale virksomheder er jeg ikke kun i kontakt med dem de få gange om året, hvor revisionen står på. Jeg oplever dem også i det lokalsamfund, hvor jeg bor. At kunne se de lokale virksomheder og lokalsamfundet som helhed trives og udvikles, giver mit arbejde en ekstra dimension. For mig er denne nærhed en af styrkerne ved at være i et lokalt og selvstændigt revisionsfirma, og det gør arbejdet som revisor mere meningsfuldt og givende for mig.

Revisorer til møde

Vi er Kreston Danmark

I Kreston Danmark tror vi på, at vores selvstændighed som revisionsfirmaer giver os de bedste muligheder for at være innovative og tilpasse os hurtigt til vores kunders udvikling. Vores vision er at forblive de foretrukne revisionspartnere for ambitiøse små og mellemstore virksomheder i Danmark, og hjælpe dem med at nå deres mål for succes. Sammen med vores kunder vil vi fortsætte med at skabe resultater, som vil have en positiv indvirkning på både deres og vores fremtid.

Kunde og revisor i dialog omkring regnskab

Fortsæt din karriere i et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

I Kreston Danmark har vi en unik position til at gøre en forskel, der hjælper ambitiøse SMV'er i Danmark med at nå deres mål. Vi har succes med langvarige kunderelationer og høj medarbejdertilfredshed, og lige nu søger vi i hele landet erfarne revisorer med mod på meget mere selvstændighed.

Find et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

Danmarkskort