Mød Anne Mette Rasmussen

Revisor i Kreston Danmark

Anne Mette Rasmussen

Som revisor er jeg klar over, at der er utallige karriereveje at forfølge. Da jeg afsluttede min uddannelse, traf jeg bevidst beslutningen om at søge job i et selvstændigt revisionsfirma som Kreston SR. Her arbejder jeg med en bred vifte af opgaver og har en tæt kontakt med mine kunder, der repræsenterer vidt forskellige brancher og virksomhedsstørrelser. Denne alsidighed i hverdagen giver mig de bedste muligheder for at fortsætte udviklingen af alle de fagområder, jeg har lært gennem min karriere.

“I Kreston SR handler det om mere end bare tal og regnskaber. Det handler om mennesker. Det oplever jeg både i samarbejdet med kunderne og med mine kolleger.”

Det faglige fællesskab øger kvaliteten af mit arbejde

For mig spiller det faglige fællesskab en afgørende rolle i at forbedre kvaliteten af mit arbejde. I Kreston SR arbejder jeg sammen med kunder fra en bred vifte af virksomhedstyper, hvilket udfordrer mig til at imødekomme forskellige behov. Her er det en stor fordel, at jeg på kontoret har et tæt samarbejde med mine kolleger, som jeg kan dele viden og erfaringer med. Dette faglige fællesskab skaber en stærk arbejdskultur, der ikke kun styrker den høje faglige kvalitet, men også giver mig mulighed for at spille en aktiv rolle i udviklingen af mine kunders forretninger.

Revisorer til møde

Vi er Kreston Danmark

I Kreston Danmark tror vi på, at vores selvstændighed som revisionsfirmaer giver os de bedste muligheder for at være innovative og tilpasse os hurtigt til vores kunders udvikling. Vores vision er at forblive de foretrukne revisionspartnere for ambitiøse små og mellemstore virksomheder i Danmark, og hjælpe dem med at nå deres mål for succes. Sammen med vores kunder vil vi fortsætte med at skabe resultater, som vil have en positiv indvirkning på både deres og vores fremtid.

Kunde og revisor i dialog omkring regnskab

Fortsæt din karriere i et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

I Kreston Danmark har vi en unik position til at gøre en forskel, der hjælper ambitiøse SMV'er i Danmark med at nå deres mål. Vi har succes med langvarige kunderelationer og høj medarbejdertilfredshed, og lige nu søger vi i hele landet erfarne revisorer med mod på meget mere selvstændighed.

Find et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

Danmarkskort