Mød Bjarne Holm Simonsen og Ulrik Alminde

Lokale partnere i Kreston Danmark

Bjarne Holm Simonsen og Ulrik Alminde

Hos Kreston SR er vi en ung partnerejet revisionsvirksomhed med fire selvstændige afdelinger. Lige fra begyndelsen har det været vores ambition at gøre op med forestillingen om, at 70-80 timers arbejdsuger er lig med højere kvalitet. Vi vil skabe værdi for vores kunder inden for, hvad de fleste vil betragte som normal arbejdstid.

“Kreston SR bygger på grundidéen om, at vi skal være et sted, hvor vi som partnere også selv ville have lyst til at være ansat.”

Ulrik Alminde, partner

Nøglen til vores vækst er de langvarige relationer

Som et lokalt og selvstændigt revisionsfirma har vi en flad organisationsstruktur, hvor vi betragter hver medarbejder som vores vigtigste aktiv i udviklingen af vores virksomhed. Med ansvar for egne kunder kommer medarbejderne helt tæt på den enkelte virksomhed. Det indgående kendskab er med til at sikre, at kunderne føler sig trygge ved den ydelse, vi leverer til dem. Og kundernes tillid er afgørende for, at vi som virksomhed har stærke og langvarige kunderelationer.

Bjarne Holm Simonsen og Ulrik Alminde

“Vi har ambitioner om at fortsætte vores vækst, og det kræver, at vi har medarbejdere, der har lyst til at være hos os i lang tid. Derfor arbejder vi målrettet med at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er balance mellem privatliv og arbejdsliv.”

Bjarne Holm Simonsen, partner

Vi er Kreston Danmark

I Kreston Danmark tror vi på, at vores selvstændighed som revisionsfirmaer giver os de bedste muligheder for at være innovative og tilpasse os hurtigt til vores kunders udvikling. Vores vision er at forblive de foretrukne revisionspartnere for ambitiøse små og mellemstore virksomheder i Danmark, og hjælpe dem med at nå deres mål for succes. Sammen med vores kunder vil vi fortsætte med at skabe resultater, som vil have en positiv indvirkning på både deres og vores fremtid.

Kunde og revisor i dialog omkring regnskab

Fortsæt din karriere i et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

I Kreston Danmark har vi en unik position til at gøre en forskel, der hjælper ambitiøse SMV'er i Danmark med at nå deres mål. Vi har succes med langvarige kunderelationer og høj medarbejdertilfredshed, og lige nu søger vi i hele landet erfarne revisorer med mod på meget mere selvstændighed.

Find et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

Danmarkskort