Mød Jacob Hjort

Lokal partner i Kreston Danmark

Jacob Hjort

Hos Kreston CM bevæger vi os i et stærkt konkurrencepræget marked blandt de store internationale revisionsfirmaer i København. Her drager vi stor fordel af at være en del af Kreston Danmark og Kreston Global, som giver os adgang til et unikt netværk og sikrer vores medarbejdere et højt fagligt vidensniveau. Vores medarbejderes vidensniveau er en høj prioritet for os som led i vores strategiske fokus på at skabe værdi i vores kunders forretning ved at levere rådgivning og revision af højeste kvalitet.

“Der er ingen tvivl om at den høje kvalitet i vores arbejde bygger på en prioritering af kontinuerlig kompetenceudvikling hos alle vores revisorer.”

Vores kundesamarbejder er sikret et højt fagligt vidensniveau

Som partner er det vigtigt for mig, at vi løbende dedikerer vores medarbejderes tid til videns- og kompetenceudvikling. Derfor tilbyder vi alle vores revisorer – uanset anciennitet – kurser og muligheder for erfaringsudveksling gennem det stærke netværk af revisorer fra selvstændige revisionsvirksomheder i Kreston Danmark. Det sikrer, at vores medarbejdere har et højt vidensniveau om højaktuelle tendenser og lovgivning inden for revision, regnskab og skat.

To unge revisorer i uformel dialog

Vi er Kreston Danmark

I Kreston Danmark tror vi på, at vores selvstændighed som revisionsfirmaer giver os de bedste muligheder for at være innovative og tilpasse os hurtigt til vores kunders udvikling. Vores vision er at forblive de foretrukne revisionspartnere for ambitiøse små og mellemstore virksomheder i Danmark, og hjælpe dem med at nå deres mål for succes. Sammen med vores kunder vil vi fortsætte med at skabe resultater, som vil have en positiv indvirkning på både deres og vores fremtid.

Kunde og revisor i dialog omkring regnskab

Fortsæt din karriere i et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

I Kreston Danmark har vi en unik position til at gøre en forskel, der hjælper ambitiøse SMV'er i Danmark med at nå deres mål. Vi har succes med langvarige kunderelationer og høj medarbejdertilfredshed, og lige nu søger vi i hele landet erfarne revisorer med mod på meget mere selvstændighed.

Find et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

Danmarkskort