Mød Simon Lau Falgaard

Revisor i Kreston Danmark

Simon Lau Falgaard

Som person er jeg ambitiøs og drevet af konstant udvikling. Derfor har jeg valgt en karriere i et selvstændigt revisionsfirma i stedet for hos et af de store internationale steder i København. I TT Revision spiller jeg altid en aktiv rolle i kundesamarbejdet og følger opgaverne hele vejen. Det giver mig mulighed for at udvikle mig som revisor og rådgiver på en måde, der ellers ville være svært i en organisation med store projekter.

“Med direkte kundekontakt får jeg berøring med flere forskellige virksomhedstyper og problemstillinger, hvilket er med til at udvikle mig inden for en bredere vifte af revisionsområder.”

Hands-on erfaringer udvikler mig som revisor

Den tætte forbindelse til vores kunder gør mig til en bedre rådgiver. Som den primære kontakt i kundesamarbejdet får jeg daglig praktisk erfaring med alt fra at opbygge stærke relationer til at håndtere en bred vifte af områder og problemstillinger inden for revision. Den involvering og de erfaringer styrker mine kompetencer som revisor og åbner konstant for nye indsigter, som jeg ikke nødvendigvis ville have opnået hos et af de internationale revisionsfirmaer.

Revisorer i samtale

Vi er Kreston Danmark

I Kreston Danmark tror vi på, at vores selvstændighed som revisionsfirmaer giver os de bedste muligheder for at være innovative og tilpasse os hurtigt til vores kunders udvikling. Vores vision er at forblive de foretrukne revisionspartnere for ambitiøse små og mellemstore virksomheder i Danmark, og hjælpe dem med at nå deres mål for succes. Sammen med vores kunder vil vi fortsætte med at skabe resultater, som vil have en positiv indvirkning på både deres og vores fremtid.

Kunde og revisor i dialog omkring regnskab

Fortsæt din karriere i et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

I Kreston Danmark har vi en unik position til at gøre en forskel, der hjælper ambitiøse SMV'er i Danmark med at nå deres mål. Vi har succes med langvarige kunderelationer og høj medarbejdertilfredshed, og lige nu søger vi i hele landet erfarne revisorer med mod på meget mere selvstændighed.

Find et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

Danmarkskort