Mød Tina Ørum Hansen

Lokal partner i Kreston Danmark

Tina Ørum Hansen

I mere end 100 år har vi hos Aage Maagensen samarbejdet med lokale virksomheder på Lolland-Falster og Sydsjælland. Det har altid været vores ambition at være en aktiv del af den lokale udvikling. Derfor er det vigtigt for os, at vores medarbejdere har et lokalt tilhørsforhold. Det skaber en stærkere forståelse og forbindelse til vores kunder.

“Jeg er overbevist om, at medarbejdernes lokalkendskab giver vores kunder en ekstra tryghed i samarbejdet med os.”

Lokalkendskab er styrken i vores kundesamarbejde

For mig er der ingen tvivl om, at det lokale tilhørsforhold også vægter højt for vores medarbejdere. Og det handler om mere end geografi. For vores kunder giver det en ekstra tryghed at have en lokal revisor, som har et indgående kendskab til deres virksomhed og er ambitiøse med at bidrage til udvikling af lokalsamfundet.

Revisorer i samtale

Vi er Kreston Danmark

I Kreston Danmark tror vi på, at vores selvstændighed som revisionsfirmaer giver os de bedste muligheder for at være innovative og tilpasse os hurtigt til vores kunders udvikling. Vores vision er at forblive de foretrukne revisionspartnere for ambitiøse små og mellemstore virksomheder i Danmark, og hjælpe dem med at nå deres mål for succes. Sammen med vores kunder vil vi fortsætte med at skabe resultater, som vil have en positiv indvirkning på både deres og vores fremtid.

Kunde og revisor i dialog omkring regnskab

Fortsæt din karriere i et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

I Kreston Danmark har vi en unik position til at gøre en forskel, der hjælper ambitiøse SMV'er i Danmark med at nå deres mål. Vi har succes med langvarige kunderelationer og høj medarbejdertilfredshed, og lige nu søger vi i hele landet erfarne revisorer med mod på meget mere selvstændighed.

Find et lokalt og selvstændigt revisionsfirma

Danmarkskort